Συνταγή για σιφνέικη ρεβιθάδα
Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο στη συνταγή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό ρεβίθια, μουλιασμένα σε νερό για μια μέρα
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 200ml ελαιόλαδο
- 2 δαφνόφυλλα
- 2 κλ. δεντρολίβανο μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
- 1,5ltr. Χλιαρό νερό
- Αλάτι χοντρό
- Φρέσκο πιπέρι
- Χυμό λεμονιού για σερβίρισμα προαιρετικά
Για τη ζύμη:
- 300γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com