Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα και φρέσκια ντομάτα
Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φέτα μπορείτε εναλλακτικά στο τέλος να προσθέσετε παρμεζάνα.
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. λιγκουίνι
- 200γρ. baby ρόκα
- 2σκελίδες σκόρδο
- 2κ.σ. κουκουνάρι
- 100-150ml. ελαιόλαδο
- 50γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- αλάτι – πιπέρι
- 250-300ml. κρέμα γάλακτος πλήρης
- 2 ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 100-150γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com