Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα και φρέσκια ντομάτα

Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φέτα μπορείτε εναλλακτικά στο τέλος να προσθέσετε παρμεζάνα.

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. λιγκουίνι
  • 200γρ. baby ρόκα
  • 2σκελίδες σκόρδο
  • 2κ.σ. κουκουνάρι
  • 100-150ml. ελαιόλαδο
  • 50γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι – πιπέρι
  • 250-300ml. κρέμα γάλακτος πλήρης
  • 2 ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • 100-150γρ. φέτα κομμένη σε κύβους

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved