Συνταγή: Πουτίγκα με καβουρδισμένα αμύγδαλα
Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Μπορούμε να σερβίρουμε το γλυκό πασπαλίζοντας το με λίγα καβουρδισμένα φιλέ αμύγδαλα.
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. Βούτυρο
- 8 Χοντρές φέτες τσουρέκι
- Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα
Για το σιρόπι
- 500 ml Νερό
- 500 γρ. Ζάχαρη
Για την κρέμα
- 500 ml. Γάλα
- 110 γρ. Ζάχαρη, διαιρεμένη
- 70 γρ. Βούτυρο
- 30 γρ. Κορν φλάουερ
- 15 γρ. Σιμιγδάλι
- 1 Αυγό (μεγάλο)
- 2 Βανίλιες
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com