Η απόλυτη συνταγή για κέικ σοκολάτας
Υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Ανακατεύουμε τα δάκρυα σοκολάτας με το αλεύρι ώστε στο ψήσιμο να μείνουν στο κέντρο του κέικ.
ΥΛΙΚΑ
- 230 γρ. βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
- 430 γρ. ζάχαρη,κρυσταλλική
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ , κοσκινισμένο
- 550 γρ. γιαούρτι,στραγγιστό
- 200 γρ. δάκρυα σοκολάτας
- 4 αυγά,μέτρια
- 1 κ.γ. βανίλια,εκχύλισμα
- 1 κ.γ σόδα μαγειρικής
- 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ,κοσκινισμένο
Υλικά για την επικάλυψη
- 50 γρ. σοκολάτα,κουβερτούρα
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 140 γρ. ζάχαρη,άχνη,κοσκινισμένη
- 50 γρ. γάλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com