Αφράτη ομελέτα με σύγκλινο και γραβιέρα
Υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Το γάλα το βάζουμε για να μας γίνει ακόμα πιο αφράτη η ομελέτα μας.
ΥΛΙΚΑ
- 50γρ. βούτυρο και έξτρα για το βουτύρωμα του σκεύους
- 6 μέτρια πράσα ξεπλυμένα καλά και ψιλοκομμένα
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 12 μεγάλα αυγά
- 800ml. γάλα πλήρες
- Αλάτι-πιπέρι
- 300γρ. τριμμένη γραβιέρα
- 250γρ. σύγκλινο κομμένο σε μικρά κυβάκια
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com