Αφράτη ομελέτα με σύγκλινο και γραβιέρα

Υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Το γάλα το βάζουμε για να μας γίνει ακόμα πιο αφράτη η ομελέτα μας.

ΥΛΙΚΑ

  • 50γρ. βούτυρο και έξτρα για το βουτύρωμα του σκεύους
  • 6 μέτρια πράσα ξεπλυμένα καλά και ψιλοκομμένα
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 12 μεγάλα αυγά
  • 800ml. γάλα πλήρες
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 300γρ. τριμμένη γραβιέρα
  • 250γρ. σύγκλινο κομμένο σε μικρά κυβάκια

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved