Πεντανόστιμη συνταγή για ρυζόγαλο με ξύσμα πορτοκαλιού

Πεντανόστιμη και λαχταριστή συνταγή για ρυζόγαλο από τον Γιώργο Τσούλη!

Πεντανόστιμη συνταγή για ρυζόγαλο με ξύσμα πορτοκαλιού

ΥΛΙΚΑ

  • 1 λίτρο Γάλα
  • 100 γρ. Ρύζι αρμπόριο, για ριζότο
  • 100 γρ. Ζάχαρη
  • 2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • Κανέλα, για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved