Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα
Φθινόπωρο και η κολοκύθα έχει την τιμητική της! Μία νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε αλάτι στη κολοκύθα,για να βγουν πιο εύκολα τα υγρά.
ΥΛΙΚΑ
- 1 μεγάλη στρογγυλή κολοκύθα
- 1 κιλό μοσχάρι,από σπαλομίτα,κομμένο σε κύβους 5x5εκ.
- 2 μέτρια κρεμμύδια,κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 4 καρότα,κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 2 πράσινες πιπεριές,κομμένες στα τέσσερα
- 4 πατάτες,κομμένες σε χοντρά κυβάκια
- 1 κύβο ζωμό βοδινό
- 2 σκ. σκόρδο,ψιλοκομμένες
- 400 γρ. ντομάτα,κονκασέ
- 6 λευκά μανιτάρια,κομμένα στα τέσσερα
- 1 κ.γ. worcestershire sauce
- 3 στικ σέλερι,σε κάθετες χοντρές φέτες
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 180 ml κόκκινο κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 lt. νερό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com