#tsoulotip: Εάν το μείγμα για τη βάση,μας βγεί στεγνό μπορούμε να προσθέσουμε παραπάνω χουρμά.Εάν μας βγεί πιο υγρό προσθέτουμε παραπάνω καρύδι.
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση
- 200 γρ. καρύδια
- 1 κ.γ. αλάτι
- 280 γρ. χουρμάδες ,χωρίς το κουκούτσι
Για τη γέμιση
- 230 γρ. κάσιους
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο ή γάλα καρύδας
- 120 ml. σιρόπι σφενδάμου
- ½ κ.γ. αλάτι
- 90 γρ. πουρέ κολοκύθας
- 1 κ.γ. κανέλα,τριμμένη
- 1 κ.γ βανίλια,εκχύλισμα
- ½ κ.γ. τζίντζερ,σε σκόνη
- ¼ κ.γ. μπαχάρι.τριμμένο
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο,τριμμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com