Αχλάδια ποσέ με αρωματικά και κόκκινο κρασί
Ο καιρός προσπαθεί να αλλάξει και εμείς εμπλουτίζουμε τις φθινοπωρινές συνταγές μας με καινούριες για να είμαστε έτοιμοι!
Υλικά που θα χρειαστούμε
2 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
4 αχλάδια (το καθένα κομμένο στα τέσσερα)
1/8 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ.γλ. κανέλα
1 κ.γλ. γαρύφαλλα (ολόκληρα)
¼ κ.γλ. γαρύφαλλο σε σκόνη
1/8 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
1 – 1 ½ φλ. κόκκινο κρασί
Διαβάστε περισσότερα στο limeandlife.com