Απλά γαλακτομπούρεκο: μια συνταγή να γλύφετε τα δάχτυλά σας
Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Μπορούμε αν θέλουμε να αρωματίσουμε το σιρόπι με πορτοκάλι κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για 1 ταψί 33x26
- 125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο
- 1 πακέτο Φύλλο κρούστας
Για την κρέμα:
- 600 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
- 180 γρ. Σιμιγδάλι
- 150 γρ. Ζάχαρη
- 50 γρ. Βούτυρο
- 3 Αυγά
- 2 Βανίλιες
- Για το σιρόπι:
- 600 ml Νερό
- 700 γρ. Ζάχαρη
- 1 Ξύλο κανέλας, προαιρετικά
- Μισό λεμόνι, πλυμένο καλά
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com