Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο
Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Τα παντζάρια θα τα βράσετε μόνο στην περίπτωση που είναι πολύ μεγάλα. Διαφορετικά απλώς τα καθαρίζετε και τα ψήνετε στο φούρνο.
ΥΛΙΚΑ
- 4κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 μέτρια παντζάρια κομμένα στα 4
- 1κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 500γρ. μακαρόνια
- 2κ.σ. βούτυρο
- 240γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 2σκ. σκόρδο λεπτοκομμένες
- 100γρ. κρέμα βαλσάμικο
- 1\2κ.σ. μπούκοβο
- 200γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com