Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο

Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο

#tsoulotip: Τα παντζάρια θα τα βράσετε μόνο στην περίπτωση που είναι πολύ μεγάλα. Διαφορετικά απλώς τα καθαρίζετε και τα ψήνετε στο φούρνο.

ΥΛΙΚΑ

  • 4κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 μέτρια παντζάρια κομμένα στα 4
  • 1κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 500γρ. μακαρόνια
  • 2κ.σ. βούτυρο
  • 240γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 2σκ. σκόρδο λεπτοκομμένες
  • 100γρ. κρέμα βαλσάμικο
  • 1\2κ.σ. μπούκοβο
  • 200γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved