#tsoulotip: Το σπανάκι το ρίχνουμε προς το τέλος για να κρατήσει ζωντανό το χρώμα του. Επιπλέον όσο πιο λίγο το βράσουμε τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα κρατήσει.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό Νερό
- 600 γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο
- 200 γρ. Ρύζι arborio
- 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
- 3 Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 Σκελίδα σκόρδο, σε λεπτές φέτες
- 1 Πράσο, ψιλοκομμένο
- 1 Λεμόνι, το χυμό του
- 1 Ζωμό λαχανικών, σε μορφή gel
- 1 κ.γ. Εστραγκόν, αποξηραμένο (προαιρετικά)
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com