Πάβλοβα με φρούτα - Αν δεν έχετε φτιάξει ποτέ, τώρα ήρθε η ώρα!
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Όταν ψήνεται η μαρέγκα δεν ανοίγουμε το φούρνο. Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο.
ΥΛΙΚΑ
- 60 γρ. ασπράδια
- 4 ασπράδια
- 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. ξύδι από λευκό κρασί
- 1 κ.γ. corn flour
- 1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα
Υλικά για την επικάλυψη:
- 300 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
- Ξύσμα & χυμό από 2 lime
- 1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες
- 1 ακτινίδιο, κομμένο σε κυδωνάτες φέτες
- 2 βανίλιες, κομμένες σε κυδωνάτες φέτες
- Άχνη ζάχαρη, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com