#tsoulotip: Μπορούμε αν θέλουμε να αρωματίσουμε με κάποιο αλκοολούχο ποτό τη σάλτσα καραμέλας κάνοντας τη γεύση της ακόμη πιο χαρακτηριστική.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. Ψωμί brioche, σε ψίχουλα
- 300 γρ. Ζάχαρη
- 240 ml Γάλα
- 240 ml Κρέμα γάλακτος
- 65 γρ. Καστανή ζάχαρη
- 60 γρ. Βούτυρο
- 5 Αυγά, χτυπημένα
- 3 Μήλα πράσινα, κομμένα σε κύβους
- 2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη
- 1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- ½ κ.γ. Αλάτι
- Για τη σάλτσα καραμέλας:
- 250 γρ. Καστανή ζάχαρη
- 120 γρ. Βούτυρο
- 120 ml Κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com