#tsoulotip: Επιλέγουμε να αρωματίσουμε το νερό με μπαχαρικά ώστε να δώσουμε έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα στο χταπόδι μας. Μπορούμε να κάνουμε δοκιμές χωρίς όμως να παραβλέπουμε την χρήση ξυδιού.
ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. Μακαρόνια χυλοπίτες (βρασμένες)
- 120γρ. Χταπόδι (βρασμένο)
- 20γρ. Πιπεριά πράσινη
- 20γρ. Πιπεριά κόκκινη
- 20γρ. Ελαιόλαδο
- 20γρ Λιαστή ντομάτα (σε λωρίδες)
- 10γρ. Κρεμμύδι φρέσκο (σε ροδέλες)
- 10γρ. Κάππαρη
- Λίγο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για το χταπόδι
- Νερό (ίσα να καλύπτει το χταπόδι)
- 70ml Ξύδι μπαλσάμικο
- 4 Σπόρος μπαχάρι
- 2 Αστεροειδείς γλυκάνισους
- 2 Φύλλα δάφνης
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com