Σπαγγέτι με σολομό και βότκα
Μια λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Την ίδια συνταγή μπορείτε να την κάνετε και με καπνιστό σολωμό.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 250 γρ. φρέσκο σολωμό χωρίς δέρμα και κόκκαλα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 ml. βότκα
- 250 ml. κρέμα γάλακτος
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- ½ μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- Ξύσμα από 2 λάιμ
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com