#tsoulotip: Οι μελιτζάνες έχουν την ιδιότητα να ρουφάνε το λάδι. Μη θεωρήσετε ότι δεν έχει αρκετό λάδι όταν τις τηγανίζετε και ρίχνετε συνεχώς επιπλέον. Όσο σας δίνω στη συνταγή είναι αρκετό.
ΥΛΙΚΑ
- 2 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε κυβάκια
- 100 ml. ελαιόλαδο
- 1κ.σ. ρίγανη ξερή
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- 4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- ½ μάτσο βασιλικό, λεπτοκομμένο (κρατάμε τα κοτσάνια)
- 1 κ.γ. ξύδι από λευκό κρασί
- 400 γρ. αποφλοιωμένα ντοματάκια σε κονσέρβα και πολτοποιημένα στο multi
- 500 γρ. μακαρόνια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Παρμεζάνα τριμμένη, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com