Κοτόπουλο κρασάτο με χοντρά μακαρόνια και μανιτάρια
Μια λαχταριστή και εύκολη συνταγή από τα χεράκια του αγαπημένου μας Γιώργου Τσούλη!
#tsoulotip: Tο συγκεκριμένο φαγητό χωρίς τα μακαρόνια μπορούμε να το διατηρήσουμε μέχρι και 3 μέρες στο ψυγείο και όποτε το χρειαστούμε το ξαναζεσταίνουμε.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κοτόπουλο κομμένο στα 8
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100γρ. μπέικον κομμένο σε λωρίδες
- 3 καρότα ψιλοκομμένα
- 3 στικ σέλερυ ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 800ml. κόκκινο κρασί
- 2κ.σ. πάστα ντομάτας
- 10 κλωνάρια θυμάρι ψιλοκομμένο
- 6 κλωνάρια δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- 500 γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
- 1 λίτρο νερό
- 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
- αλάτι πιπέρι
- ½ κιλό μακαρόνι χοντρό για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com