Shakshuka ή Καγιανάς - Φτιάξτε το
Μια λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Μπορούμε να βάλουμε αντί για φέτα τριμμένη γραβιέρα, του πάει πολύ!
ΥΛΙΚΑ
- 50ml. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά τσίλι χωρίς τα σπόρια, ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4σκ. σκόρδο, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
- 1κγ. Κύμινο, τριμμένο
- 1κ.σ. πάπρικα γλυκιά, τριμμένη
- 800γρ. φρέσκια ντομάτα, τριμμένη
- Αλάτι
- 6 αυγά
- 200γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 1κ.σ. ψιλοκομμένο, μαϊντανό
- Ψωμί ψημένο για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com