Τρυφερό κοτοπουλάκι με πιπεριές και τυρί κρέμα!
Εύκολο πιάτο, γρήγορο και πολύ υγιεινό!
Κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες συνδυασμένο με σάλτσα τυριού και χρωματιστές πιπεριές! Σίγουρα τα πιτσιρίκια σας θα το λατρέψουν!
ΥΛΙΚΑ
• 800 γρ. κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μπαστουνάκια
• 1 καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια
• 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
• 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μπαστουνάκια
• 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μπαστουνάκια
• 1 σφηνάκι κονιάκ
• 2 κ.σ μουστάρδα
• 3 κ.σ τυρί κρέμα
• 1 κ.γ. κάρυ
• αλάτι
• πιπέρι
• 4-5 κ.σ. λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ή σε ένα γουόκ σοτάρουμε στο λάδι το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, και τις πιπεριές. Σβήνουμε με το κονιάκ και ρίχνουμε το κάρυ, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου. Στο τέλος ενώνουμε το τυρί κρέμα με την μουστάρδα, τα προσθέτουμε στο φαγητό και ανακατεύουμε απαλά. Αφήνουμε να πήξει για 5 λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές!