Συνταγή για να φτιάξετε Ψαρονέφρι με γιαούρτι και ginger

Μια λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Καλό θα ήταν να βάλουμε τα ψαρονέφρια πάνω σε μία σχάρα και από κάτω το ταψί ώστε να ψηθεί πιο ομοιόμορφα το κρέας.

ΥΛΙΚΑ

  • 2 ψαρονέφρια 500 γρ. το καθένα
  • 2 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. τριμμένη κανέλα
  • 3 κ.γ. τριμμένο κύμινο
  • 4 κ.γ. τριμμένο ginger
  • ½ χούφτα δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. γιαούρτι (με χαμηλά λιπαρά)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved