Έτσι θα φτιάξετε κι εσείς σπιτική κέτσαπ
Σας τέλειωσε η κέτσαπ; Κανένα πρόβλημα φτιάξτε δική σας σπίτική!
#tsoulotip: Πρέπει να δέσει καλά το μείγμα μέσα στην κατσαρόλα ώστε να μην μας βγεί ρευστή η κέτσαπ.
ΥΛΙΚΑ
- 2 Κονσέρβες κονκασέ (800 γρ.)
- 120 ml. Νερό
- 150 γρ.Ζάχαρη,κρυσταλλική
- 120 ml. Ξύδι,από λευκό κρασί
- 1 κ.γ. Κρεμμύδι,σε σκόνη
- ½ κ.γ. Σκόρδο,σε σκόνη
- 1 κλ. Σέλερι,χοντροκομμένο
- 1 ½ κ.γ. Αλάτι
- ¼ κ.γ. Πιπέρι
- 1 κ.γ. Γαρύφαλλο,τριμμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com