Τάρτα με πατάτες, φρέσκια κρεμμυδάκια & γκούντα

Μια λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα παγωμένο. Να φοράτε γάντια μιας χρήσης.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
  • 250 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους
  • 60 ml. νερό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κρόκους (ο ένας για άλειμμα)

Υλικά για τη γέμιση:

  • 100 γρ. πατάτες baby
  • 1 φρέσκo κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 150 γρ. γκούντα
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι
  • 2 αυγά
  • 1 κρόκο αυγού
  • 150 ml. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved