Τραγανή πανσέτα με μέλι, κόλιανδρο και αστεροειδή γλυκάνισο

Μια νόστιμη συνταγή που θυμίζει τα φαγάκια της δικής μας μαμάς, από τον Γιώργο Τσούλη!

ΥΛΙΚΑ

Για την πανσέτα:

  • 1 kg. πανσέτα, με το δέρμα της, χωρίς κόκκαλο
  • 4-5 κγ ηλιέλαιο
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε 8 τεμ
  • 2 κ.σ. σκόρδο, σπασμένες
  • 10 κλ. θυμάρι
  • 3 φύλλα δάφνης
  • αλάτι-πιπέρι

Για το γλάσο:

  • 250 γρ. μέλι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1,5 κ.γ. κόλιανδρος, σε σπόρους
  • 3-4 τμχ. αστεροειδής γλυκάνισος
  • 5 κλωναράκια θυμάρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved