Hasselback potatoes: η λαχταριστή συνταγή για να τις φτιάξετε κι εσείς
Μια νόστιμη συνταγή που θυμίζει τα φαγάκια της δικής μας μαμάς, από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Αν δούμε ότι έχει περάσει ο χρόνος και οι πατάτες δεν έχουν ψηθεί από μέσα σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο για να μην πάρουν παραπάνω χρώμα.
ΥΛΙΚΑ
- 4 μέτριες πατάτες, μέτριες
- 200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 10 φέτες ζαμπόν
- 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
- 2 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
- Ρόκα
- Τοματίνια, κομμένα στη μέση
- Υλικά για γιαούρτι με wasabi:
- ½ κ.γ. Πάστα wasabi
- 300 γρ. γιαούρτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com