Συνταγή για κοτομπουκιές με καπνιστή πάπρικα και θρυμματισμένα κορν φλεικς
Νόστιμη συνταγή που θυμίζει τα φαγάκια της μαμάς, από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.
ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου
- 100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα
- 80 γρ. Παρμεζάνα
- 80 γρ. Αλεύρι
- 2 Αυγά, χτυπημένα
- ½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη μαρινάδα:
- 500 ml Ξινόγαλα
- 1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο
- ½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη
- ½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com