Κεφτεδάκια κοκκινιστά με τηγανητές πατατούλες
Νόστιμη συνταγή που θυμίζει τα φαγάκια της μαμάς, από τον Γιώργο Τσούλη!
ΥΛΙΚΑ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 600γρ. μοσχαρίσιο κιμά (2 φορές περασμένο)
- 1 αυγό
- 1 γεμάτη χούφτα αλεύρι για το αλεύρωμα των κεφτέδων
- 400γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κ.γ. τριμμένο κύμινο
- 1 κ.σ. πάστα ντομάτας
- Αλάτι-πιπέρι
- Υλικά για τις πατάτες:
- 400γρ. πατάτες
- 1 λεμόνι
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com