Πίτσα με ζύμη από κινόα - Πρέπει να τη δοκιμάσετε
Μια λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Αν χρησιμοποιήσετε μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη θα έχετε μια εντελώς GLUTEN FREE pizza!
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. κινόα μουλιασμένη σε νερό για 6-8 ώρες
60γρ. νερό
½κγ. μπέικιν πάουντερ
½κγ. αλάτι
2κ.σ ελαιόλαδο
Υλικά για τη σάλτσα :
200γρ. ντομάτα κον κασε
1κ.γ. ρίγανη ξερή
1κ.γ. βασιλικό ξερό
1/3κ.γ. γλυκάνισο
30γρ. φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι & Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
- 15 γρ. μοτσαρέλα
- Φύλλα ρόκας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com