Τάρτα με γεύση καρμπονάρα - Μια συνταγή που πρέπει να φτιάξετε

Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Τάρτα με γεύση καρμπονάρα -  Μια συνταγή που πρέπει να φτιάξετε

#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα παγωμένο. Να φοράτε γάντια μιας χρήσης.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για την τάρτα

  • 250 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
  • 100 γρ. Βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους
  • 60 ml. Nερό
  • 1 Πρέζα αλάτι
  • 2 Κρόκους (ο ένας για το άλειμμα της ζύμης)

Υλικά για τη γέμιση:

  • 300 γρ. Καπνιστό μπέικον,κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 300 γρ. Λευκά μανιτάρια,κομμένα στα 4
  • 50 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη
  • 1 κ.γ. Πάπρικα,γλυκιά
  • 2 κ.σ. Μαϊντανό
  • 2 κ.σ Σχοινόπρασο
  • 2 μέτρια αυγά
  • 150 ml. Κρέμα γάλακτος
  • 200 ml. Γάλα,πλήρες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved