Τάρτα με γεύση καρμπονάρα - Μια συνταγή που πρέπει να φτιάξετε
Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα παγωμένο. Να φοράτε γάντια μιας χρήσης.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την τάρτα
- 250 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
- 100 γρ. Βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους
- 60 ml. Nερό
- 1 Πρέζα αλάτι
- 2 Κρόκους (ο ένας για το άλειμμα της ζύμης)
Υλικά για τη γέμιση:
- 300 γρ. Καπνιστό μπέικον,κομμένο σε μικρά κυβάκια
- 300 γρ. Λευκά μανιτάρια,κομμένα στα 4
- 50 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη
- 1 κ.γ. Πάπρικα,γλυκιά
- 2 κ.σ. Μαϊντανό
- 2 κ.σ Σχοινόπρασο
- 2 μέτρια αυγά
- 150 ml. Κρέμα γάλακτος
- 200 ml. Γάλα,πλήρες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com