#tsoulotip: Διαλέξαμε να βάλουμε ανθότυρο για να ισορροπήσουμε την ένταση της φέτας. Παρόλα αυτά μπορείτε να το αντικαταστήσετε είτε με φέτα είτε με γραβιέρα.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ένα ταψί διαμέτρου 30εκ.
- 200 ml Ελαιόλαδο, για το πασπάλισμα
- 1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο ή κρούστας
Για τη γέμιση:
- 800 γρ. Γάλα, πλήρες
- 500 γρ. Φέτα, καλά τριμμένη
- 200 γρ. Ανθότυρο
- 80 γρ. Αλεύρι
- 60 γρ. Βούτυρο
- 20 γρ. Ελαιόλαδο
- 2 Κρόκους αυγών
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com