Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα
Μια υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Σε περίπτωση που η γάστρα σας πίνει γρήγορα τα υγρά, κοιτάμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο ζεστό νερό.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά κομμένη σε κύβους πάχους 7*7εκ.
- 1 στικ σέλερυ κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 μεγάλα καρότα, κομμένα οριζόντια στη μέση και έπειτα κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 5 φύλλα δάφνης
- 3κλ. Θυμάρι
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 2κ.σ. βούτυρο
- 2κ.σ. αλεύρι
- 2κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 2κ.σ. Worcestershire sauce
- 2 κύβους ζωμό μοσχάρι
- 1ltr. Χλιαρό νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com