Συνταγή για σούπα μανιταριών με κονιάκ και θυμάρι
Μια λαχταριστή συνταγή, που δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς, από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Όσο πιο λεπτό είναι το μανιτάρι, τόσο λιγότερο μαγείρεμα χρειάζεται και έτσι κρατάμε περισσότερο τη γεύση τους.
ΥΛΙΚΑ
- 1,5 ltr νερό
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών
- 160 γρ. βούτυρο
- 2 κρεμμύδια, λεπτοκομμένα
- 1 μικρή πατάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια
- 2 πράσα, ψιλοκομμένα
- 800 γρ. λευκά μανιτάρια, λεπτοκομμένα
- Θυμάρι
- 50 ml. κονιάκ
- 80 ml. κρέμα γάλακτος
- 40 ml. γάλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com