Λαχταριστά, νόστιμα και λεμονάτα ντολμαδάκια γιαλαντζί
Μια λαχταριστή συνταγή, που δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς, από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Αν χρησιμοποιήσετε αμπελόφυλλα από βάζο πρέπει να τα ξεπλύνετε με αρκετό κρύο νερό.
ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. αμπελόφυλλα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1-2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 250ml. ελαιόλαδο
- 400γρ. ρύζι Καρολίνα
- 400ml. νερό
- 1/2 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1/2 μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com