Τέλεια λιχουδιά με σφολιάτα!
Είναι ένα γευστικό σνακ για όλες τις ώρες! Σφολιατολιχουδιά με ψιλοκομμένο χοιρινό και παρμεζάνα.
Σίγουρα θα ξετρελάνει το μικρό σας! Δοκιμάστε την συνταγή!
ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας
100 γρ. χοιρομέρι (ψιλοκομμένο)
6 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το έτοιμο φύλλο σφολιάτας, το χωρίζουμε σε 4 ίσα κομμάτια με ένα μαχαίρι. Απλώνουμε ομοιόμορφα το χοιρομέρι και την τριμμένη παρμεζάνα και στα 4 φύλλα, που έχουμε δημιουργήσει και τα τυλίγουμε προσεκτικά σε σχήμα ρολού. Κόβουμε τα ρολά σε φέτες και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 C για 15 με 20 λεπτά.