Pasta Flora με μαρμελάδα φράουλα

Μια υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Καλό θα ήταν όταν ζυμώνουμε τη ζύμη της τάρτας να φοράμε γάντια μιας χρήσης για να μη μεταφέρουμε θερμοκρασία στο βούτυρο και μαλακώσει.

ΥΛΙΚΑ

  • 140 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 αυγά και έξτρα 1 κρόκο για το άλειμμα της ζύμης
  • 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
  • 2 κ.γ. baking powder
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 300 γρ. μαρμελάδα φράουλα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved