Pasta Flora με μαρμελάδα φράουλα
Μια υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Καλό θα ήταν όταν ζυμώνουμε τη ζύμη της τάρτας να φοράμε γάντια μιας χρήσης για να μη μεταφέρουμε θερμοκρασία στο βούτυρο και μαλακώσει.
ΥΛΙΚΑ
- 140 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 2 αυγά και έξτρα 1 κρόκο για το άλειμμα της ζύμης
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 2 κ.γ. baking powder
- 1 πρέζα αλάτι
- 300 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com