Συνταγή για πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο
Μια υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: βούτυρο πρέπει να είναι παγωμένο αλλιώς δε θα γίνει τραγανή η ζύμη.
ΥΛΙΚΑ
- 420 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
- 210 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
- 600 γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο
- 30 ml. Γάλα, πλήρες
- 40γρ. Ζάχαρη άχνη
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
- 1 Πρέζα αλάτι
- 1 Αυγό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com