Πεντανόστιμη χορτόπιτα με τραχανά
Μια νόστιμη και χειμωνιάτικη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Ζεματίζουμε τα λαχανικά μας να μην χαλάσουμε το χρώμα τους.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
- 275 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
- 110 ml. Νερό
- 7 ml. Ξύδι
- 2 κ.γ. Ελαιόλαδο
- 5 γρ. Αλάτι
Για τη γέμιση:
- 400 γρ. Σταμναγκάθι ,χοντροκομμένο
- 1200 γρ. Σπανάκι, χοντροκομμένο
- 3 Κρεμμύδια φρέσκα
- 1 πρέζα Μοσχοκάρυδο
- ½ μάτσο Άνηθο, ψιλοκομμένο
- ¼ μάτσο Δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. Τραχανά, ξινό
- 300 γρ. Φέτα
- Αλάτι-Πιπέρι
- Λάδι για το άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com