Quiche με σπανάκι και ψητές πιπεριές
Μια νόστιμη συνταγή για ένα γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο!
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την τάρτα
- 250 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
- 100 γρ. Βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους
- 60 ml. Nερό
- 1 Πρέζα αλάτι
- 2 Κρόκους (ο ένας για το άλειμμα της ζύμης)
Υλικά για τη γέμιση
- 250 γρ. Σπανάκι
- 2 Κρεμμύδια, φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 Κρεμμύδι, ξερό ψιλοκομμένο
- 200 γρ. Τυρί κρέμα
- 2 Αυγά, medium
- 200 γρ. ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
- 50 γρ. Παρμεζάνα
- 2 κ.σ. Άνηθο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com