ΥΛΙΚΑ
1500 γρ. Μοσχαρίσιο κιλότο, σε χοντρά κομμάτια
900 ml Νερό
120 ml Χυμό λεμονιού
100 ml Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια, χοντροκομμένα
2 Σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες
2 Φύλλα δάφνης
2 σκελίδες σκόρδο
1 Πράσο, χοντροκομμένο
1 Ζωμό κοτόπουλο, σε μορφή gel
1 κ.γ. Μπούκοβο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Για το δέσιμο της σάλτσας:
30 γρ. Βούτυρο
25 γρ. Αλεύρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com