#tsoulotip: Δεν ακουμπάμε ο πινέλο στα φύλλα όταν τα πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο για να μας γίνουν πιο τραγανά.
ΥΛΙΚΑ
- 6 φύλλα για πίτες
- 1 κιλό φρέσκο σπανάκι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1/2 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
- 250γρ. τυρί φέτα
- 50.γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 50γρ. βούτυρο
- 50γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 λίτρο γάλα
- 2 κρόκους
- ελαιόλαδο για το πασπάλισμα της πίτας
- παπαρουνόσπορο για το πασπάλισμα της πίτας
- αλάτι-πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com