Συνταγή για παραδοσιακές δίπλες με μέλι και καρύδια
Με αυτή τη συνταγή δεν θα μείνει ούτε μία στην πιατέλα!
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για 50 δίπλες
- 1 κιλό Αλεύρι
- 30 ml Λικέρ
- 15 γρ. Ζάχαρη
- 10 Αυγά
- 1 Λεμόνι (το χυμό του)
- 1/2 κ.γ. Αλάτι
Για το σιρόπι:
- 1 lt. Νερό
- 1 κιλό Ζάχαρη
- 600 γρ. Μέλι
- 250 γρ. Καρύδια, θρυμματισμένα
- 1 κ.σ. Κανέλα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com