Μοσχάρι Στρογκανόφ - Η συνταγή για να το φτιάξετε είναι αυτή
Έχετε φτιάξει ποτέ ξανά μοσχαράκι στρογκανόφ;
#tsoulotip: Το τηγάνι πρέπει να καίει πάρα πολύ όταν θα σοτάρουμε το κρέας μας. Στην αντίθετη περίπτωση αντί να πάρει χρώμα, θα βράσει.
ΥΛΙΚΑ
- 50γρ. βούτυρο
- 20ml ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 250γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 500γρ. μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε πλάγιες φέτες πάχους 3*3εκ.
- 100ml κονιάκ
- Αλάτι-πιπέρι
- 100 ml χλιαρό νερό
- 1 κύβο ζωμό μοσχάρι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 250ml. κρέμα γάλακτος
- 1κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com