Ψαρονέφρι γεμιστό με mashed potatoes
Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Το ψαρονέφρι μπορεί να πάρει λιγότερο χρόνο ψησίματος ανάλογα το πάχος του.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ψαρονέφρι:
- 400 γρ. ψαρονέφρι
- 50 γρ. αποξηραμένα σύκα, ψιλοκομμένα
- 50 γρ. λιαστή τομάτα, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
- 100 γρ. μοτσαρέλλα τριμμένη
- 7 – 8 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
- 10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για mashed potatoes:
- 300 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
- 20 γρ. βούτυρο, παγωμένο
- 20 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 50 ml. κρέμα γάλακτος
- ¼ κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com