Κότσι χοιρινό: η απόλυτη συνταγή για να το φτιάξετε
Φτιάξτε τη συνταγή που σας προτείνει ο Γιώργος Τσούλης!
#tsoulotip: Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για να έχουμε μία δυνατή κρούστα.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το κότσι
- 2 Χοιρινά κότσια με δέρμα
- 2 Κρεμμύδια, κομμένα στα οκτώ
- 2 Πάτατες, κομμένες στα τέσσερα
- 3 σκ. Σκόρδο
- 330 ml. Μαύρη μπύρα
- 3 Φύλλα δάφνης
- 2 στικ Σέλερι, κομμένα σε ροδέλες
- 3 Καρότα, κομμένα στη μέση και σε ροδέλες
- Αλάτι χοντρό
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Υλικά για τη μαρινάδα
- 3 κ.γ. Πάπρικα καπνιστή
- 2 ½ κ.γ. Ρίγανη, ξερή
- 2 κ.σ. Κόλιανδρο, ξερό
- 2 κ.σ. Κρεμμύδι, σκόνη
- 3 κ.σ. Θυμάρι, ξερό
- Πουρές για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com