Κότσι χοιρινό: η απόλυτη συνταγή για να το φτιάξετε

Φτιάξτε τη συνταγή που σας προτείνει ο Γιώργος Τσούλης!

Κότσι χοιρινό: η απόλυτη συνταγή για να το φτιάξετε

#tsoulotip: Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για να έχουμε μία δυνατή κρούστα.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το κότσι

  • 2 Χοιρινά κότσια με δέρμα
  • 2 Κρεμμύδια, κομμένα στα οκτώ
  • 2 Πάτατες, κομμένες στα τέσσερα
  • 3 σκ. Σκόρδο
  • 330 ml. Μαύρη μπύρα
  • 3 Φύλλα δάφνης
  • 2 στικ Σέλερι, κομμένα σε ροδέλες
  • 3 Καρότα, κομμένα στη μέση και σε ροδέλες
  • Αλάτι χοντρό
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Υλικά για τη μαρινάδα

  • 3 κ.γ. Πάπρικα καπνιστή
  • 2 ½ κ.γ. Ρίγανη, ξερή
  • 2 κ.σ. Κόλιανδρο, ξερό
  • 2 κ.σ. Κρεμμύδι, σκόνη
  • 3 κ.σ. Θυμάρι, ξερό
  • Πουρές για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved