Pavlova: αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της

Μια λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Την άνοιξη μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μαρμελάδα με φρέσκιες φράουλες.

ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ. Ασπράδι αυγού
  • 150 γρ. Ζάχαρη
  • 150 γρ. Άχνη ζάχαρη

Για την κρέμα σαντιγί

  • 400 ml Κρέμα γάλακτος
  • 20 γρ. Άχνη ζάχαρη

Για το σερβίρισμα

  • Μαρμελάδα φράουλα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved