#tsoulotip: Δεν πλάθουμε δυνατά τον κιμά γιατί θέλουμε να παραμείνει αφράτος.
ΥΛΙΚΑ
- 60ml Ελαιόλαδο
- 16 Φέτες τυρί cheddar
- 8 Ψωμάκια για burger (brioche ή με σουσάμι)
- 8 Φέτες μπέικον
- 1 BBQ sauce
- 1 Ντομάτα
- 1 Μαρούλι
- 1 Κρεμμύδι
Για το μείγμα των burger:
- 1 κιλό Κιμάς (100% μοσχαρίσιος)
- 60 γρ. Ελαιόλαδο
- 40 γρ. Μουστάρδα
- 40 γρ. Ketchup
- 10 γρ. Worcester sauce
- 1 κ.γ. Αλάτι
- ½ κ.γ. Πάπρικα καπνιστή
- ¼ κ.γ. Πιπέρι
Για τη sauce πίκλας:
- 500 γρ. Μαγιονέζα
- 300 γρ. Αγγουράκι πίκλες (στραγγισμένο)
- 50 γρ. Μουστάρδα
- 20 γρ. Χυμό λεμόνι
- Πιπέρι
Για τη γαρνιτούρα:
- 4 Μέτριες πατάτες (κατάλληλες για τηγάνισμα)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Καπνιστή πάπρικα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com