#tsoulotip: Το γλυκό αυτό σερβίρεται καλύτερα αμέσως, αλλά μπορούμε να το κρατήσουμε και μια-δύο μέρες στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. Βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
- 200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη
- 2 Μεγάλα αυγά
- 3 Κρόκους από μεγάλα αυγά
- 200γρ. Καστανή ζάχαρη
- 140γρ. Μαύρη ζάχαρη μαλακή
- 200γρ. Πουρέ κάστανο
- 180γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 50γρ. Κακάο
- ¼ κ.γ. Αλάτι
- 1 ½ κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ
- 3 Ασπράδια από μεγάλα αυγά
- 140γρ. Καστανή ζάχαρη
- 1 Πρέζα αλάτι
- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 300ml Κρέμα γάλακτος πλήρης
- 220γρ. Πουρέ κάστανο
- 100γρ. Ζάχαρη άχνη και έξτρα για πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com