Συνταγή για λαχταριστό ψαρονέφρι Wellington
Διά χειρός Γιώργου Τσούλη!
#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό
Υλικά
Υλικά για το Wellington
- 2 Κομμάτια ψαρονέφρι
- 1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας
- 5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα
- 10 Φέτες προσούτο
- 4 κ.σ. Μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών
- 1 Κιλό λευκά μανιτάρια
- 50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα
- 60 ml. Κρέμα γάλακτος
- 4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
- 2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com