Συνταγή για λαχταριστό ψαρονέφρι Wellington

Διά χειρός Γιώργου Τσούλη!

#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό

Υλικά

Υλικά για το Wellington

  • 2 Κομμάτια ψαρονέφρι
  • 1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας
  • 5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα
  • 10 Φέτες προσούτο
  • 4 κ.σ. Μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών

  • 1 Κιλό λευκά μανιτάρια
  • 50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα
  • 60 ml. Κρέμα γάλακτος
  • 4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
  • 2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved